Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VÅRFÄRD 2024

14 april @ 11:00 - 18:00

Dé voorjaars-puzzelrit met een ervaren Volvo voor het hele gezin.
Ook dit jaar is er weer de VÅRFÄRD (vrij vertaald voorjaarsrit), ditmaal door samenwerking van de VKV, het 480 register en het 240-260 Register. Het is de 27e keer dat de Volvo Varfard wordt georganiseerd welke is bedoeld voor alle klassieke Volvo’s tot en met de V70 classic. Alle overige automerken zijn niet toegestaan. De Varfard kent geen evenementenregeling, het is dus niet mogelijk om met een geschorste Volvo deel te nemen. Nieuw dit jaar is dat we door een milieuzone komen: voor dieselauto’s geldt een omleidingsroute. Mocht u de keuze hebben dan raden wij u dringend aan met uw benzine / LPG auto in te schrijven.

Wat kunt u verwachten?

Om de traditie in ere te houden starten we in de plaats waar we de laatste keer zijn gefinisht: in Aalsmeer. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom bij the Beach in Aalsmeer, Oosteinderweg 247a, 1432 AT Aalsmeer. Er is voldoende parkeergelegenheid en de koffie staat voor u klaar.

Tussen 11.00 en 12.00 uur kunt u starten voor ongeveer 100 km Volvo rijplezier met onderweg een aantal uitdagende proeven.
De finish is uiterlijk om 17.00 uur bij de eindlocatie waar de gemaakte foto’s voor u klaarliggen. Om 17:30 is de prijsuitreiking, aansluitend is er de mogelijkheid daar iets te eten, dat is echter niet bij de rit inbegrepen.

Inschrijving
Inschrijving gaat via het speciaal hiervoor gemaakte email adres: varfard@volvo480register.nl.

Schrijf je op tijd in, want er is een maximum van 100 deelnemende auto’s. Zijn er meer auto’s ingeschreven dan komen die op een wachtlijst. Mochten er equipes afvallen word je doorgeschoven naar de deelnemerslijst.

Bij het beginpunt krijgt iedere equipe een rallyschildje, en iedere deelnemer koffie met iets lekkers. Onderweg wordt er een foto van u met uw Volvo gemaakt en bij het eindpunt een prijs als u de rit en de opdrachten als (één van) de beste(n) heeft vervuld.

De Varfard is bedoeld als gezinsrit, kinderen komen dan ook niets te kort. Tot 12 jaar oud kunnen ook zij leuke prijzen winnen, er is voor elk kind een leuke prijs!​​​​​​​

Wij hopen u te ontmoeten op zondag 14 april 2024.

De organisatie van de Varfard 2024

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
11:00 - 18:00
Winkelmandje