Sleuteldag bij Combigarage in Westerbroek

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sleuteldag bij Combigarage in Westerbroek

6 april @ 10:00 - 15:00

Graag willen wij u uitnodigen voor onze sleuteldag op 6 april, georganiseerd door het Volvo 480 Register.
Bij deze gelegenheid krijgt u de mogelijkheid om aan uw 400 serie te sleutelen en te inspecteren. Het evenement zal plaatsvinden bij Combi Garage te Westerbroek waar we van 10:00 tot 15:00 uur welkom zijn.
Er zijn voor ons bruggen beschikbaar om aan de auto’s te werken. Dit biedt een uitgelezen kans om uw auto te controleren na de winter en eventuele onderhouds-punten te laten nakijken door onze deskundige Technische Commissie.

U kunt ook kleine reparaties uitvoeren, zoals het vervangen van olie. We willen u er echter op wijzen dat er beperkte tijd beschikbaar is voor het sleutelen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. We behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Als u uw reparaties van tevoren aan ons doorgeeft, kunnen we u voorrang geven bij het inplannen. Zorg ervoor dat u zelf gereedschap en eventuele onderdelen meeneemt. Als u speciale benodigdheden heeft, zoals het afvoeren van olie, geef dit dan alstublieft aan bij uw aanmelding.

Om de dag goed te organiseren en teleurstelling te voorkomen, zullen we vooraf een schema maken om te bepalen welke auto’s wanneer op de brug kunnen. Meld u dus alstublieft op tijd aan via de website met vermelding van de reparaties die u wilt uitvoeren.
Als u niet wilt sleutelen maar alleen wilt komen kijken, bent u uiteraard ook van harte welkom. In dat geval kunt u zich ook aanmelden, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Het register zorgt weer voor wat lunch.

U kunt aanmelden via het onderstaande formulier.
We hopen u allemaal te zien op 6 april voor een gezellige en productieve sleuteldag!

 

[contact-form-7 id=”1345″ title=”Aanmeldingformulier Sleuteldag”]

Gegevens

Datum:
6 april
Tijd:
10:00 - 15:00

Organisator

Activiteitencommissie

Locatie

Combigarage
Rijksweg West 16b
Westerbroek, Groningen 9608PC Nederland
+ Google Maps
© 2023 Volvo 480 register.