De vereniging Volvo 480-Register werd opgericht in 1992 te Born bij de Volvo/Nedcar fabriek

De geboorteplaats van de 400-serie

Volvo 480 Register

Nog terwijl de 400-serie in de Nedcar-fabriek in Born in productie was, ontstond er in een Nederland een kleine, maar zeer enthousiaste, groep Volvo 480 rijders. Op 20 februari 1992 werd, eveneens in Born, de vereniging ‘Volvo 480-Register’ opgericht. Samen met Rob Koch, die ere-lid werd, kwamen meer dan 50 mensen bijeen om hun gezamenlijke enthousiasme voor de Volvo 480 te delen.

Inmiddels bestaat de vereniging al ruim 30 jaar, en verwelkomen we naast de 480 ook de steeds zeldzaam wordende 440 en 460.

Enthousiast geworden? Klik op de onderstaande knop om je aan te melden!

Activiteiten

Toerritten, puzzelritten, bijeenkomsten, borrels, technische dagen, bedrijfsbezoeken en beurzen.

Een kleine opsomming van het soort activiteiten die wij als het Volvo 480 Register mogelijk willen maken voor onze leden.

De activiteitencommissie maakt elk jaar een planning met activiteiten voor het komende seizoen. Benieuwd welke activiteiten er binnenkort op de planning staan? Kijk dan hier!

BORN CLASSIC

De Born Classic is het verenigingsmagazine dat 4 maal per jaar op de mat valt.

Het blad biedt interessante artikelen, fotoreportages en nuttige informatie over de 480 en haar clubleden. Natuurlijk is er ook ruimte voor advertenties. Alle clubleden zijn welkom om een bijdrage te leveren!

Techniek

Het doel van het Register is uiteraard om onze enthousiasme voor de 400 serie te delen met elkaar, maar ook om er zo veel mogelijk op de weg te houden.

Op onze website kun je technische documentatie vinden die je kunt gebruiken om je 440, 460 of 480 te onderhouden en op te knappen.
© 2023 Volvo 480 register.