Sleuteldag bij Harrie Arendsen in Zevenaar

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sleuteldag bij Harrie Arendsen in Zevenaar

1 april 2023 @ 09:00 - 14:00

Graag willen wij u uitnodigen voor onze sleuteldag op 1 april. Tijdens deze sleuteldag, georganiseerd door het Volvo 480 Register, krijgt u de kans om uw 400 serie te inspecteren en eraan te werken Het evenement zal plaatsvinden bij Volvo-dealer Harrie Arendsen in Zevenaar, van 9 tot 14 uur. Er zijn voor ons vier bruggen beschikbaar om aan de auto’s te werken.

Het thema van deze sleuteldag is de Voorjaarsinspectie. Dit geeft u de kans om uw auto te controleren na de winter en eventuele APK-punten te laten nakijken door onze deskundige Technische Commissie.

Het is ook mogelijk om kleine reparaties uit te voeren, zoals het vervangen van olie. Houd er wel rekening mee dat er maar beperkt tijd is voor het sleutelen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. We behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Als u uw reparaties op tijd aan ons doorgeeft, kunnen we u voorrang geven bij het inplannen. Zorg dat u zelf gereedschap en eventuele onderdelen meeneemt. Het afvoeren van vloeistoffen kan Harrie Arendsen voor ons verzorgen.

Om de dag goed te organiseren en teleurstelling te voorkomen, zullen we vooraf een schema maken om te bepalen welke auto’s wanneer op de brug kunnen. Meld u dus alstublieft op tijd aan via de website met vermelding van de reparaties die u wilt uitvoeren.

Als u niet wilt sleutelen maar alleen wilt komen kijken, bent u uiteraard ook van harte welkom. In dat geval kunt u zich ook aanmelden, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 

[contact-form-7 id=”1345″ title=”Aanmeldingformulier Sleuteldag”]

Gegevens

Datum:
1 april 2023
Tijd:
09:00 - 14:00

Organisator

Activiteitencommissie

Locatie

Harrie Arendsen, Zevenaar
Celsiusstraat 7
Zevenaar, 6902 PV Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
© 2023 Volvo 480 register.