Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Friese Merenrit – 28 april

28 april @ 12:00 - 17:30

De lente is weer begonnen, het weer begint weer beter te worden en dat betekent natuurlijk dat velen hun 480 weer uit de stalling halen. Op 28 april hebben we de eerste tourrit van het jaar gepland staan; de Friese Merenrit op 28 april! De dag na Koningsdag zullen we een prachtige route afleggen door Súdwest Fryslân. Friesland klinkt misschien ver weg; maar zowel het begin- als eindpunt liggen aan de rand van de provincie en zijn goed te bereiken.

We starten in het prachtige stadje Sloten in het zuidwesten van de provincie; niet te vroeg, zodat u nog even uit kunt slapen na Koningsdag en de tijd hebt om naar Sloten te rijden. Vanaf 12 uur zijn we welkom bij café De Zeven Wouden voor koffie met Friese oranjekoek, rond 13:00 zullen we dan vertrekken.

De rit gaat door een variatie van mooie Friese landschappen met leuke bochtige weggetjes en gezellige dorpen en historische steden. Rond half 5 / 5 uur zullen we ongeveer aankomen bij het eindpunt nabij Zurich. Daar is nog de mogelijkheid voor een hapje en een drankje.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier

  Gegevens

  Datum:
  28 april
  Tijd:
  12:00 - 17:30

  Organisator

  Activiteitencommissie

  Locatie

  Restaurant de Zeven Wouden
  Voorstreek 120
  Sloten, 8556 XV Nederland
  + Google Maps
  Winkelmandje