Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Pinksteren Tourrit: Utrecht Wijdemeren en ’t Gooi

27 mei @ 11:00 - 17:00

Op 27 mei kun je deelnemen aan de eerste tourrit van 2023, georganiseerd door de activiteitencommissie van het 480 Register.

De route begint in IJsselstein en voert je langs de prachtige rivier de Lek naar het Groene Hart. Je rijdt door het historische stadje Oudewater en komt uit bij het majestueuze Kasteel de Haar, waar je kunt genieten van een lekkere lunch in het nabijgelegen dorpje. Vervolgens rijden we door de Vechtplassen en bereiken we de historische vestingstad Naarden, waar we welkom zijn bij de Volvo-dealer voor een gezellig drankje.

Als je mee wilt rijden moet je je even opgeven; dit kan via ac@volvo480register.nl of via het onderstaande inschrijfformulier. Opgeven kan tot 13 mei. Wil je graag met de groep lunchen in Haarzuilens of gezamenlijk dineren in Naarden? Laat het ons dan weten via het inschrijfformulier, zodat wij de restaurants kunnen reserveren.

De exacte startlocatie en tijd zullen nog volgen; de verwachting is dat we rond 11 uur beginnen (bijeenkomen vanaf 10:30). Tussen 16:00 en 17:00 zullen we bij het eindpunt aankomen, afhankelijk van het aantal stops.

Hopelijk tot 27 mei!

   

  Gegevens

  Datum:
  27 mei
  Tijd:
  11:00 - 17:00

  Organisator

  Activiteitencommissie

  Locatie

  Regio Utrecht
  Utrecht Nederland + Google Maps
  Winkelmandje